Keitä ja miksi?

Lahden Kääntöpiiri -seurakunta on Lahden alueella toimiva kristittyjen yhteys. Toimintamme keskittyy ihmisläheisyyteen ja Jumalan kohtaamiseen. Elämme Raamatun Sanan mukaisesti ja haluamme tukea yhteiskuntaa olemassaolollamme! Tule tutustumaan!

Me Kääntöpiirillä edustamme sukupolvea, joka kaipaa nähdä ja kokea Jumalan todellisuuden ja totuuden. Perusta elämässämme on Jeesus Kristus, eli Jumalan Sana. Elämme uskoen Pyhän Hengen täyteyteen ja ihmeisiin - jalat maan päällä, mutta sydän taivaassa!

Kääntöpiiri on kristillinen seurakunta, joka voi yhtyä apostoliseen uskontunnustukseen. Opetuksemme ja toimintamme parissa löydät tien Jumalan armon kohtaamiseen ja suuren joukon mielenkiintoisia ihmissuhteita. Haluamme olla Jumalan perhe, jossa jokainen jäsen voi kokea Jumalan Isän rakkauden ja uuden elämän vapauden.

Pyrimme tekemään parhaamme että sinä voisit kasvaa uskossasi ja henkilökohtaisessa Jumalasuhteessasi löytäen oman tehtäväsi Jumalan valtakunnassa.

Seurakunta kokoontuu Celebraatioiden ja muiden suurempien tapahtumien lisäksi arkisin kotikokouksissa ja erilaisissa pienemmissä tapahtumissa, joihin olet tervetullut mukaan tutustumaan ja jakamaan elämää ruohonjuuritasolla.
Toimintaan ja ihmisiin voi kätevästi tutustua esimerkiksi lähettämällä tekstiviestin "Liity seurakunnan whats app-ryhmään" numeroon 0400 381 825 tai liittymällä seurakunnan facebook ryhmään.

Uskalla kokea Jumala arkielämässäsi, niin todellisena ja voimallisena kuin Hän on!